Monday, April 13, 2015

Toyota Estima untuk disewa by Kereta Sewa Shah Alam

Salam semua peminat Kereta Sewa Shah Alam. Post kali ni pula berkenaan koleksi MPV sewa kitorang yang terbaru, Toyota Estima.

toyota estima sewa - MPV
Cari Toyota Estima sewa? Call 013-9188282  sekarang utk best price.



Seperti yang kebanyakan dah tau, MPV Estima di dalam kategori kenderaan yang besar dan mewah. Estima sewa yang ada dalam koleksi kitorang, memang sangat menarik. Full spec dengan auto door di kedua-dua belah. Senang untuk pelanggan Kereta Sewa Shah Alam untuk buka pintu. :)

shah alam sewa estima
Toyota Estima sewa di Shah Alam.

Selain dari auto door, aircond Estima sewa ni dikawal secara digital dan radio pon diimport direct dari jepun. Oh ye, bagi yang sewa estima ni, jangan terkejut kalau tak jumpa lubang kunci ye. Sebab kereta ni keyless entry dan ada push start button. Best kan?

Kerusi MPV Estima yang mewah dan selesa. Nak try boleh whatsapp 013-9188282. 

Seat bagi MPV sewa kitorang ni adalah pilot seat. Bermakna semua seat besar, selesa dan terbaik buat penumpang. Setiap kerusi Estima sewa terbaik ni boleh di adjust kedudukannya dengan senang je.

MPV Sewa Estima Shah Alam. Call/whatsapp/sms 013-9188282

Kesimpulannya, MPV Estima kitorang di Kereta Sewa Shah Alam adalah sangat berpatutan dengan harga yang murah, kereta yang terbaik dan servis yang best.

Selain dari Estima, kitorang juga ada menyediakan MPV Sewa Vellfire bagi yang inginkan kereta lebih esklusif.

013-9188282
1-300-88-4040 ( mention bukit raja branch )
KLezCar Bukit Raja
Kereta sewa untuk semua. 

1 comment:

  1. Salam tuan tanah tumpang iklan..
    Estima utk disewa bolehlah hubungi sy cikgu nor 019-2222777

    Saga flx baru en hafizal 017-8483113

    ReplyDelete