Tuesday, December 31, 2013

Selamat Tahun Baru 2014. Tahun untuk Kereta Sewa?

Selamat tahun baru 2014 dari kami kepada semua pelanggan / penyewa kereta sewa kami.

2014 kereta sewa


Tahun 2013 merupakan tahun permulaan bagi kami untuk mengorak langkah dalam perniagaan kereta sewa ni. Berbagai dugaan dan cabaran yang telah diharungi, pahit manis dalam memberikan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik kepada pelanggan2 kami.

Seperti yang ramai sudah tahu, tahun 2014 adalah tahun melawat Malaysia. Sudah banyak usaha untuk menjadikan ini kenyataan. Pelbagai majlis, aktiviti dan event yang telah disusun rapi di seluruh Malaysia sebagai persiapan Tahun Melawat Malaysia 2014. Apakah kesannya terhadap kereta sewa?

Kami mejangkakan permintaan bagi kereta sewa akan semakin meningkat. Mungkin lebih ramai pelanggan dari luar Negara akan menyewa kereta. Keyword2 hot seperti "car rental KL" atau "car rental Kuala Lumpur" akan lebih dicari di search engine seperti google. Mungkin juga makin ramai rakyat Malaysia yang keluar melancong. Semuanya akan meningkatkan permintaan terhadap kereta sewa.

Kepada yang ingin mengunjungi Lembah Klang, khususnya Shah Alam, Klang dan Subang Jaya, kami menyediakan kereta sewa pada harga yang berpatutan sesuai dengan keadaan kereta yang baik. Kami juga sedia menghantar kereta sewa kami ke lokasi2 pengangkutan awam seperti KLIA, LCCT, Hentian Putra, KL Sentral dan Hentian Duta dengan kadar yang patut.

Oh ya, tahun 2014 ni juga, kami akan melebarkan sayap untuk menyediakan kereta sewa ekslusif seperti Alphard, Vellfire, Estima dan Urvan. Kepada pelanggan2 yang ingin melangsungkan perkahwinan dan ingin tampil ekslusif, boleh hubungi kami untuk menyewa kereta2 tersebut. Harga dan detail akan kami dedahkan di post akan datang. :)

Alphard Sewa
Untuk tempahan, sila hubungi kami, KLezCar Bukit Raja untuk keterangan lanjut..

Call/Sms/whatsapp/wechat
016 9647428

Kereta sewa untuk semua...

No comments:

Post a Comment