Wednesday, April 12, 2017

Promosi Kereta Sewa Shah Alam - Cuti Israk Mikraj dan Hari Pertabalan Agong 2017

Assalamualaikum W.B.T. dan Salam Sejahtera pelanggan Kereta Sewa Shah Alam,

Rasa macam dah lama tak update blog sewa kereta shah alam ni. hehehehe Setelah sekian lama, kitorang dah kembali. :)

Untuk makluman semua, sempena cuti israk mikraj dan Hari Pertabalan Agong 2017 yg akan jatuh pada 24/4 & 25/4 nanti, kitorang dengan baik hati nak buat promosi Harga Istimewa.

Sewa kereta di shah alam

Untuk promosi ini, dengan hanya minimum sewa kereta 3 hari, kitorang akan beri percuma sehari lagi. Sangat berbaloi-baloi untuk semua pelanggan Kereta Sewa Shah Alam. huhuhuhu

Jadi, tunggu apa lagi? 

Call atau SMS atau Whatsapp kitorang kat no di bawah : 

013-918 8282
013-918 8282
013-918 8282
013-918 8282

Kereta sewa untuk semua.

1 comment:

  1. Salam tuan tanah tumpang iklan.estima utk disewa bolehlah hubungi sy cikgu nor 019-2222777..rm350

    Saga baru blm en hafizal 017-8483113

    ReplyDelete