Tuesday, May 20, 2014

Kereta Sewa Shah Alam - Event di UiTM Puncak Perdana

Salam kepada semua pelanggan kereta sewa kami di Shah Alam. Hari ni saja kami nak update pasal event yang baru je berlangsung di UITM Puncak Perdana. Kami telah dijemput oleh pihak penganjur untuk menyediakan kereta sewa bagi event ni. Banyak lak tu, sebanyak 27 biji kereta sewa Myvi dan kereta sewa Viva telah disediakan. :)

Event ni gabungan antara 6 buah IPT sekitar Selangor, Taylor's University, UiTM Puncak Perdana, UIA, UniKL, KUIS dan Politeknik Shah Alam. Kami dari Kereta Sewa Shah Alam amat berbesar hati dapat bersama event ni. hehehe

kereta sewa puncak perdana


Bermulanya kami dengan mengumpul kereta2 sewa pada malam sebelum aktiviti yang diperlukan. Semua wakil2 dan partner2 kami mula datang dan parking di tempat yang disediakan. Setiap kereta di periksa dan dikemaskan sebagai langkah berjaga2 sebelum memberi kepada pihak penganjur.

kereta sewa puncak perdana
Kereta2 semua telah selamat dikumpulkan di UiTM Puncak Perdana

Pada pagi hari aktiviti tersebut, kereta semua telah siap sedia untuk berlepas. hehehe Pihak penganjur sangat berpuas hati dengan kereta2 yang telah disediakan. Beberapa kereta telah dijadikan sebagai kereta marsyal manakala selainnya dipandu/dinaiki oleh pelajar2 lain. Peta destinasi2 yang akan dilawat turut diletakkan dalam setiap kereta sebagai panduan aktiviti.

kereta sewa puncak perdana
Kereta2 yang telah dipilih menjadi kereta Marsyal

kereta sewa puncak perdana
Ready to serve. hehehe

kereta sewa puncak perdana
Peta destinasi2 yang akan dituju.

Overall, event ini telah berlangsung dengan jayanya. Kami amat berterima kasih dengan pihak penganjur kerana memberi kepercayaan kepada kami untuk membekalkan kereta sewa tersebut. Kami berharap pihak penganjur puas hati dengan perkhidmatan kami, kereta sewa shah alam.

Kepada mana2 penganjur event lain yang memerlukan kereta sewa di kawasan lembah klang, terutamanya di kawasan Shah Alam, boleh hubungi kami di 013-9188282 atau 016-9647428. Insyaallah kami akan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada tuan/puan. :)


KLezCar Bukit Raja

Kereta sewa untuk semua.

No comments:

Post a Comment